Lessen judo - duelkracht voor voetballers !

                                    

INITIATIE JUDO VOOR VOETBALLERS

Waarom?

Judotraining is goed voor voetballers!  De beweegvormen en trainingsmethodes van het Judo zijn uitstekend om voetballers beter en sterker te maken.  Deze zijn opgebouwd uit elementen (vb duel in de rug)  die belangrijk zijn binnen de voetbaltrainingen en wedstrijden en tevens bijdragen aan de algemene ontwikkeling van de speler. 
Tijdens de opwarming wordt vooral de nadruk gelegd op
co ö rdinatie en motoriek.  Nadien staan vooral leren vallen, duelkracht, stabiliteit, fysieke weerstand en mentale veerkracht centraal. Door zowel rechtstaand als op de grond te oefenen, worden de spelers ook flexibel. Door veelzijdig te trainen, vermindert de kans op blessures (vooral als ze in de groei komen).

Goede en aangepaste Judotraining draagt bij tot de fysieke en mentale ontwikkeling van voetballers. 
En heel belangrijk tijdens voetbaljudo is ... “Veel Fun!”  Want als de spelers er veel plezier aan beleven, doen ze het graag en blijven ze het ook langer volhouden.

Waar? 

In de Judozaal van de Sportschuur in Wolvertem (parking frituur).

Populierenlaan, 20
1861 Wolvertem


Wanneer?

Op zondag 27 oktober 2019 van 15.00 tot 16.30 uur.


Euro?

5 Euro inclusief verzekering. Ter plaatse te betalen. Judokledij beschikbaar.


Inschrijving ten laatste vier dagen vooraf kan via voetbaljudo@yahoo.com met naam, voornaam en geboortedatum van uw kind.  De gegevens kunnen dan tijdig doorgegeven worden aan de verzekering.