Aansluiting

De club is aangesloten en verzekerd via de sportfederatie SPORTA. Ook hartfalen is verzekerd.

Aansluiting en verzekering voor een jaar:

15 euro  (eenmalig te betalen per jaar). Onze clubaansluiting loopt telkens tot 1 september van het volgend jaar. Wie dus later wordt aangesloten dan september, zal het volgend jaar ook deze aansluitingskosten aangerekend worden in september gezien wij dan de aansluitingen van de bestaande leden dienen te verlengen.

Lessenreeks:

65 euro deelnameprijs voor alle lessen van september 2018 t.e.m. mei  2019. Er is de mogelijkheid te betalen in 2 schijven , een eerste schijf van 35 euro tegen half september 2018, een tweede schijf van 30 euro tegen half januari 2019.

Differentieel tarief deelnameprijs lessenreeks voor kinderen van hetzelfde gezin: 2°kind: 10 euro vermindering, 3°kind: 20 euro vermindering, vanaf 4°kind gratis.

gratis T-shirt wordt voorzien voor nieuwe leden en om de 2 jaar voor bestaande leden

Rekeningnummer Kidsomnisportclub JOJO vzw: BE89 000-4166623-85

Voordelen van het lidmaatschap zijn: een professionele lidkaart, korting op een Sporta-jongerenvakantie/sportkamp, op de hoogte blijven van interessante gebeurtenissen via de Sporta-sportflash, gratis deelname aan vriendschappelijke wedstrijden in een bepaalde sporttak georganiseerd door Kidsomnisportclub JOJO.

Tevens is er een CLUBVOORDEEL op sportartikelen bij HOFMAN SPORT, Huigeveldstraat 3 te 9550 Sint-Antelinks, tel 054/50.00.68. www.hofmansport.

Bij de meeste mutualiteiten kan een deel van het lidgeld en de deelnamekost  teruggetrokken worden. Hiertoe dient een formulier van de mutualiteit aan de club voorgelegd te worden voor aanvulling en ondertekening.

Voor een aansluiting hebben we volgende gegevens nodig:

Naam + voornaam

Rijksregisternummer

Telefoon ouders

Emailadres

Is betrokkene ook aangesloten bij een andere sportclub ?