Aansluiting

De club is aangesloten en verzekerd via de sportfederatie SPORTA. Ook hartfalen is verzekerd.

Aansluiting en verzekering voor een jaar:

15 euro  (eenmalig te betalen per jaar). Onze clubaansluiting loopt telkens tot 1 september van het volgend jaar. Wie dus later wordt aangesloten dan september, zal het volgend jaar ook deze aansluitingskosten aangerekend worden in september gezien wij dan de aansluitingen van de bestaande leden dienen te verlengen.

Lessenreeks:

60 euro deelnameprijs voor 1 les per week van september 2019 t.e.m. mei  2020.
85 euro deelnameprijs voor 2 lessen per week van september 2019 t.e.m. mei 2020

Er is de mogelijkheid te betalen in 2 schijven op het totaalbedrag , een eerste schijf van 50 euro tegen half september 2019, een tweede schijf van het resterend bedrag half januari 2020.

Differentieel tarief deelnameprijs lessenreeks voor kinderen van hetzelfde gezin: 2°kind: 10 euro vermindering, 3°kind: 20 euro vermindering, vanaf 4°kind gratis.

Een gratis club T-shirt wordt voorzien voor nieuwe leden en om de 2 jaar voor bestaande leden
Voor de lessen verdedigingssporten kan er een kimono besteld worden via de club.

Rekeningnummer Kidsomnisportclub JOJO vzw: BE89 000-4166623-85

Voordelen van het lidmaatschap zijn: een professionele lidkaart, korting op een Sporta-jongerenvakantie/sportkamp, op de hoogte blijven van interessante gebeurtenissen via de Sporta-sportflash.

Tevens is er een CLUBVOORDEEL op sportartikelen bij HOFMAN SPORT, Huigeveldstraat 3 te 9550 Sint-Antelinks, tel 054/50.00.68. www.hofmansport.

Bij de meeste mutualiteiten kan een deel van het lidgeld en de deelnamekost  teruggetrokken worden. Hiertoe dient een formulier van de mutualiteit aan de club voorgelegd te worden voor aanvulling en ondertekening.

Voor een aansluiting hebben we volgende gegevens nodig:

Naam + voornaam

Rijksregisternummer

Telefoon ouders

Emailadres

Is betrokkene ook aangesloten bij een andere sportclub ?